🐣 VELIKONOČNÍ DOPRAVA ZDARMA❗ Od 3 ks vám doručíme naše nejlepší přírodní sirupy zdarma. Osvěžující chuť bylinek a ovoce v každé kapce 😋.

Jak zabalit lahev sirupu pod stromeček?

 

Koupili jste svým blízkým lahev dobrého vína, piva nebo sirupu? Nyní vás bude zajímat tedy jediné – jak snadno a rychle zabalit jakoukoliv lahev tak, aby vypadala skvěle a neskončit jen u dárkové tašky. Připravili jsme si pro vás několik tipů, díky kterým pro vás bude letošní balení lahve hračka.

 

 

Dárková taška

Na rozehřátí pro všechny, kteří si nevěří na práci s balicím papírem nebo jen nemají čas, lze použit papírovou dárkovou tašku. Do té lahev jen vložíte a máte hotovo! Pro ty, kteří chtějí rozvinout alespoň trochu své kreativity, lze taštičku oživit mašlí, kokardou nebo třeba smrkovou větvičkou. Každá drobnost navíc zajisté obdarovaného potěší.

 

Balicí papír

Jak tedy využít balicí papír pro zabalení lahve, aby nevypadala jako zabalený bonbon? V obchodě dnes nakoupíte nepřeberné množství druhů papírů, ze kterého si vybere opravdu každý. Zatímco k lesklým papírům s pestrobarevným potiskem již nemusíte přidávat žádné dekorace a doplňky, přírodní barvy přímo vybízí k dotvoření výsledného balíčku dle vlastní fantazie.

Nechte se inspirovat a zkuste to letos trochu jinak. Vyzkoušeli jsme pro vás 2 neotřelé způsoby zabalení lahve tak, abyste se příliš nezapotili a nestrávili tím půl dne.

 

Co budete potřebovat?

Připravte si kromě balicího papíru ještě nůžky, lepicí pásku, stužku a třeba krátkou smrkovou větvičku nebo jinou dekoraci, díky které se vaše balení odliší a zaujme na první pohled.

Místo klasické stužky můžete použít i tenký přírodní provázek, který se vyrábí z juty nebo lýka. Kromě toho, že se jedná o ekologickou a levnou variantu, je jemný a hodí se téměř ke každému dárkovému papíru.

TIP: Pokud doma nemáte balicí papír, můžete použít papír na pečení.

 

1. způsob: Báťkův trojúhelník

  1. Z balicího papíru ustřihněte čtverec, který má strany o několik centimetrů větší, než je vysoká lahev.
  2. Přeložte čtverec napůl a položte jej přehybem dolů. Doprostřed položte dekoraci, např. větvičku. V dolní části můžete větvičku k papíru připevnit malým kouskem izolepy.
  3. Lahev položte na kraj papíru a jeho krajní cípek přilepte malým kouskem izolepy k lahvi. Snažte se izolepu připevnit na sklo, nikoliv na etiketu, aby se po rozbalení neponičila.
  4. Lahev zamotejte do papíru tak, jak lze vidět na obrázku. Druhý cípek opět přilepte malým kouskem izolepy, aby balení dobře drželo.
  5. Na hrdlo lahve můžete připevnit stužku nebo visačku se jménem obdarovávané osoby.

TIP: Skvělou vychytávkou je místo izolepy použít oboustrannou lepicí pásku, ktará se skryje mezi vrstvy papíru a na výsledném balení nebude vůbec vidět.

 

2. způsob: Báťkův pruh

Přišel vám první způsob balení příliš složitý? Ten druhý je ještě snazší. Ničeho se neobávejte, jdeme na to!

  1. Ustřihněte si pruh balicího papíru tak, aby byl vysoký od dna lahve, po hrdlo. Délku zvolte takovou, aby jim bylo možné lahev obtočit ideálně jednou.
  2. Položte lahev doprostřed pruhu. Omotejte lahev dárkovým papírem a pevně převažte stuhou. I u tohoto způsobu balení můžete použít (oboustrannou) lepicí pásku, která papír zafixuje na místě.
  3. Dozdobte mašlí, větvičkami nebo jmenovkou. A váš dárek je připraven!

 

Nechce se vám balit naše sirupy po jednom?

 

 

Mysleli jsme na vás čas, a tak jsme pro vás vytvořili krásné dárkové balení na 3 sirupy. Zdobené jsou kresbami bylin a krátkým povídáním o našem sladkém poslání. Ručně za vás uvážeme mašli a přiděláme jmenovku. Stačí jen vyplnit a je to! Můžete si vybrat z námi sestavených kombinací, nebo si namixujte libovolné 3 sirupy z naší nabídky.

Vyberte si vánoční nadílku ZDE.

Dárky jsou zabalené a teď už se jen zbývá těšit na Vánoce. Přejeme vám klidné prožití vánočních svátků v kruhu vašich nejbližších.

 

Zpět do obchodu