Nakupte více 👍, zaplaťte méně. Násobíme slevu 2 % za každých utracených 100 Kč za naše nejlepší přírodní sirupy 🍓🌿. A to až do slevy 20 % ❤️. Připravte se na teplé dny 🌡️☀️ osvěžujícími sirupy z čerstvých bylinek a šťavnatého ovoce 😋.

Vyzkoušejte přírodní energetický nápoj

 

Příroda má k dispozici nepřeberné množství prostředků na řešení většiny našich problémů a potřeb, tak proč toho nevyužít a nedopřát si namísto chemických, přeslazených a nezdravých „energeťáků“, které našemu zdraví spíše škodí, než aby mu prospívaly, skutečně čistě přírodní vzpruhu? Asi si říkáte: „No jo, ale to bude určitě nějaký předražený nápoj, ostatně jako skoro všechno, co je přírodní nebo bio.“ I tady vás ale přesvědčím o opaku, protože cena Báťkovy Bylinkové rakety je naprosto přijatelná a srovnatelná s komerčními energetickými nápoji. A jestli stále nevěříte, tak si pojďme podrobněji popsat, co naše Raketa obsahuje a jaké blahodárné účinky na tělo vlastně má.

 

Jaké bylinky Bylinková Raketa obsahuje?

Bylinný extrakt, z nějž se Raketa skládá, obsahuje maté, guaranu, citronovou trávu, kozinec, ženšen, maral, kotvičník a citronovou šťávu. Maté je už samo o sobě v podstatě náhradou energetického nápoje, a co teprve když je v tandemu s dalšími dalšími životabudiči. Maté obsahuje kofein, jehož účinky všichni známe, ale také matein, což je látka, kterou obsahuje pouze maté a má tu výhodu, že není návyková jako kofein. Dalšími prospěšnými látkami, které maté obsahuje, jsou například třísloviny, teofylin, což je látka stimulující nervový systém, zrychlující srdeční tep a zvyšující krevní tlak, a dále také vitaminy A, B a C, antioxidanty a dalších asi 190 zdraví prospěšných látek. Tato bylina stimuluje, povzbuzuje, zlepšuje koncentraci a celkově pomáhá v boji proti únavě.

Guarana nebo také paulinie nápojná je liána rostoucí v Amazonii. Domorodé kmeny věří, že je to rostlina zázračná, neboť jim dokáže dodat velikou sílu. Sbírají se pouze semena této rostliny, která obsahují kofein, theofylin a theobromin. Co se týče obsahu kofeinu, je na něj guarana nejbohatší rostlinou na světě. Všechny tyto tři látky lze navíc označit jako antioxidanty. Guarana povzbuzuje organismus a dodává tělu energii a pocit svěžesti, přispívá psychické a fyzické vitalitě, cílí na koncentraci a celkově dobrou náladu, pomáhá redukovat tělesnou hmotnost a zajišťuje zdravý metabolismus tuků. Dále podporuje správnou funkci imunitního systému a taktéž správné odvodňování.

Další složkou Rakety je citronová tráva neboli voňatka citronová. Je  to nenápadná tráva, která však příjemně citronově voní a chutná a našla své uplatnění nejen v gastronomii a kosmetickém průmyslu, ale také v lidovém léčitelství. Obsahuje flavonoidy, které působí jako antioxidanty. Olej z této rostliny působí proti některým bakteriím, jež jsou rezistentní na běžně používané léky. Dále významně snižuje hladinu cholesterolu i cukru v krvi a dokáže zvýšit „dobrý“ HDL cholesterol. Zmírňuje zánět a dokáže pomoci ulevit od bolesti. Citronová tráva má silné antioxidační, protizánětlivé, antifungální a adstringentní schopnosti a lze ji považovat za přírodní aspirin.

Další složkou je kozinec, což je rostlina v tradiční čínské medicíně užívaná po tisíce let, jejímž primárním účinkem je zejména posílení imunitního systému, zvládání fyzického a duševního stresu a zvyšování vitality. Je rovněž bohatý na antioxidanty a užívá se při léčbě cukrovky, dokáže snížit krevní tlak a také pomoci s problémy se srdcem.

Všehoj ženšenový neboli ženšen pravý je dalším ze silné party borců obsažených v tomto nápoji. Jak už jeho název napovídá, zlepšuje celkový stav organismu a je považován za adaptogen, což znamená, že dokáže zvýšit odolnost organismu proti fyzickému i psychickému přetížení, které nazýváme souhrnným, a dnes bohužel velice rozšířeným, názvem stres. Ženšen obsahuje doslova elixír prospěšných látek, jako jsou aminokyseliny, polysacharidy a vitaminy, ale především glykosidy neboli ginsenosidy. Příznivě ovlivňuje oběhový systém, centrální nervovou soustavu, žlázy s vnitřní sekrecí a imunitní systém, dodává energii, vitalitu a dostatek síly pro zvládnutí náročných fyzických výkonů. Zlepšuje krevní oběh a kvalitu spánku, podporuje obranyschopnost, zvyšuje libido, zlepšuje duševní funkce, krátkodobou i dlouhodobou paměť a zvyšuje soustředění a pozornost.

Maral je prospěšný pro posílení imunity, cévy, srdce, osvěžení organismu a celkové mentální zdraví, dále osvěžuje tělo, přispívá k udržení normálních funkcí kardiovaskulárního systému a ovlivňuje mentální kapacitu.

Kotvičník je bylina, která má močopudné, antiseptické a protizánětlivé účinky, využívá se k léčbě jaterních, ledvinových a kardiovaskulárních nemocí, neplodnosti a při ztrátě potence. Sportovci po celém světě kotvičník využívají pro zvýšení hladiny testosteronu za účelem nárůstu svalové hmoty a zlepšení sportovních výkonů.

A poslední v pořadí je citronová šťáva, která má nespočet pozitivních účinků. Citronová šťáva například posiluje imunitní systém a obranyschopnost, zlepšuje zažívání, posiluje tepny, vlasy, nehty a pokožku, zvyšuje výkonnost, působí jako prevence proti křečovým žilám a rakovinnému bujení a reguluje vysoký krevní tlak.

 

 

Tak co? Přesvědčili jsem vás, že přírodní energeťák může opravdu fungovat? Příroda ví, co dělá a nedala nám do vínku všechny zázračné bylinky a rostliny jen tak. Tak jich pojďme náležitě využít a nepodporujme něco, co s přírodou nemá nic společného a našemu zdraví to nejen neprospívá, ale naopak mnohdy i škodí. 

Bylinkovou raketu koupíte ZDE.

 

Zpět do obchodu